/home/sportin04/domains/sportinnuland.nl/public_html
Sport in Nuland

DigiFactory Webworks

Sinds de oprichting in 2003 is DigiFactory uitgegroeid tot een specialistisch internetbureau dat moderne webtechnieken en zelf ontwikkelde producten toepast bij internetprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.


Stichting Web Lokaal klopte aan met de vraag of dat DigiFactory interesse had om het Sport In Nuland platform door te ontwikkelen naar de maatstaven van nu. In de afgelopen jaren is er enorm veel mogelijk geworden op Internet en zodoende rees ook de vraag of dat het platform met de tijd mee kon groeien.

 

DigiFactory was vanaf het begin af aan erg enthousiast met als resultaat een compleet nieuw platform met daaraan gekoppeld de nieuwe websites. Het systeem is modulair opgezet zodat vanaf nu nog steeds nieuwe clubs/stichtingen of verenigingen kunnen deelnemen.

 

Sport In Nuland was al een succesvol platform en mede door het herbouwen van het gehele platform, met de toevoeging van nieuwe functies en mogelijkheden, zijn wij er van overtuigd dat dit succes doorgezet kan worden.Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Fotoalbum